Timisoara Saracens infrunta Steaua Bucuresti intr-un meci amical

 

17.03.2017

 

 

In avampremiera barajului de calificare pentru sezonul 2017/18 al Campionatului European Challenge Cup, Timisoara Saracens se deplaseaza la Bucuresti pentru o partida de verificare

 

 

Timisoara Saracens incepe a doua parte a sezonului 2016/17 cu o partida amicala impotriva echipei Steaua Bucuresti. Programata pentru sambata, 18.03.2017, pe stadionul Ghencea, cu incepere de la ora 11:00, meciul are scopul de a verifica forma fizica si tehnico-tactica a jucatorilor, inaintea barajului de calificare pentru sezonul urmator al Campionatului European Challenge Cup, prima infruntare contra Krasny Yar urmand a avea loc la data de 01.04.2017 in Georgia.

Amicalul cu Steaua se va disputa in 3 reprize de cate 30 min. fiecare, in care va fi rulat intregul lot disponibil al Timisoarei Saracens.

 

"Intalnirea cu Steaua deschide o perioada plina de provocari pentru echipa noastră. Jucatorii sunt entuziasmati, dornici sa reintre pe teren si sa contribuie la ceea ce echipa si clubul si-au propus sa realizeze in aceasta ultima parte a sezonului. Partida cu Steaua este o oportunitate de a verifica punerea in aplicare a schemelor practicate in aceasta perioada de antrenament, de a evalua nivelul la care ne aflam in acest moment si de a imbunatati si corecta ceea ce nu functioneaza pana la primul meci din barajul de calificare." afirma antrenorul principal Grainger Heikell.


Vor lipsi de pe teren, atat din echipa Timisoarei Saracens, cat si din cea a Stelei, jucatorii selectionati in lotul Romaniei pentru partida de duminica, 19 martie, impotriva Georgiei din cadrul Rugby European Championship 2017.


Timisoara Saracens se va reintregi in 20 martie si va avea la dispozitie 2 saptamani pentru a pune la punct ultimele detalii inaintea etapei 1 a barajului de calificare pentru sezonul 2017/18 al Campionatului European Challenge Cup.

 

Returul SuperLigii incepe pentru Timisoara Saracens in 08.04.2017, cand vor fi gazdele CSM Bucuresti, pe stadionul Dan Paltinisanu, cu incepere de la ora 12:00.
 

 
 
© Copyright 2018 RCM mvt