Timisoara Saracens se desparte de Grainger Heikell dupa esecul din returul Barajului European

 

24.04.2017

În urma rezultatelor recente înregistrate de echipa noastră, conducerea clubului, de comun acord cu antrenorul Grainger Heikell, a luat decizia de a înceta colaborarea. Timisoara Saracens SCM UVT se desparte astăzi de unul dintre antrenorii care a marcat traseul echipei și a câștigat pentru Timișoara 5 trofee în ultimii 3 ani. 

 

„A fost o decizie de comun acord, ca să ne atingem obiectivul să câștigăm titlul în Superligă. Grainger este al doilea antrenor care a pus umărul la clădirea clubului nostru, unul dintre cele mai de succes cluburi de rugby din ultimii ani.  fost o decizie de comun acord, ca să ne atingem obiectivul să câștigăm titlul în Superligă. Grainger este al doilea antrenor care a pus umărul la clădirea clubului nostru, unul dintre cele mai de succes cluburi de rugby din ultimii ani.”, a declarant Dușan Filipaș.


Vizibil afectat de eșecul de sâmbătă în fața rușilor de la Krasny Yar și ratarea calificării în grupele Challenge Cup, Grainger Heikkel a adăugat: "Sunt dezamăgit că închei această experiență astfel. Echipa a fost în teren, antrenorul stă pe bancă, dar așa e când nu obții rezultatul dorit. A fost minunat că am ajuns până aici, și victoria cu Krasny yar a fost minunată. Plec de aici cu mândrie și satisfacție cu ceea ce am obținut în acești ani. Vreau să mulțumesc clubului că mi-a dat oportunitatea să antrenez aici. Rugbyul este sportul de echipă prin excelență, care creează legături strânse și în teren, și în afara lui. Am apreciat sprijinul tuturor, voi avea câteva zile să reflectez la ce s-a întâmplat. E mereu o parte bună în orice, așa că voi avea timp să stau din nou cu familia mea. Sper să mă întorc la Timișoara într-o zi să ne revedem cu toții. ”, a declarat Heikell
 

Clubul speră ca această schimbare să reîmprospăteze atitudinea jucătorilor, iar răspunsul lor să fie unul de mobilizare pentru continuarea traseului ascendent, obiectivul în acest moment fiind acela de a câștiga Super Liga. Următoarele două meciuri, împotriva celor de la U Cluj, iar apoi meciul cu Dinamo București vor fi privite ca meciuri test pentru formulele pe care Sosene Anesi, rămas în acest moment antrenor principal, le va propune.

 
 
© Copyright 2018 RCM mvt