Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre rugby-ul timisorean!

 

27.04.2017

 

 

Ai fost mereu aproape de echipa noastra. Tu esti pentru noi cel de-al 16-lea jucator: cel care ne leaga, ne uneste, ne da forta si taria de a infrunta obstacole, de a depasi infrangerile, de a ne ridica pentru a lupta pana la final, pentru a invinge. Asa ca vino si alatura-te echipei! 

 

Fii jucatorul care ne ajuta sa facem cunoscute valorile rugby-ului peste ani si ani. Fii coechipierul care ne sustine, ca la fiecare meci, sa ducem mai departe povestea acestei familii a rugby-ului timisorean, in care ne simtim acasa, desi suntem departe de radacini. Fii cel de-al 16-lea jucator si marcheaza eseul victoriei.

 

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra si contribuie la viitorul echipei, la viitorul rugby-ului timisorean.  

 

Completeaza formularul  230 (aici link catre formular) pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venituri salariale, daca esti angajat sau formularul 200 (link catre formular) pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit provenit din alte surse decat cele salariale, in cazul in care nu esti angajat si  depune-l pana in 25 mai 2017.

 

Iti multumim pentru suport si sustinere!

 
 
© Copyright 2018 RCM mvt