Timisoara Saracens U20, Campionii Romaniei 2017 la Rugby

 

05.06.2017

O generatie de exceptie a clubului Timisoara Saracens a dat o ultima reprezentatie, cu trofeul de campioni pe masa. Echipa sub 20 de ani a intalnit in ultimul meci al sezonului Dinamo, echipa care venea la Timisoara pentru a invinge, doar asa putand obtine argintul national.
 

Timisoara a fost insa mai puternica, mai inteligenta si mai buna, dupa un meci de rugby bun, care arata ca exista viitor…

Dinamo a deschis scorul prin eseul lui Bumbac, neconcretizat de Reghina, 0-5, iar baietii lui Marian Marin si Cosmin Cioriciu au reactionat in cel mai bun mod, trei eseuri superbe reusite de Haidau si Istoc (2), toate transformate de Sarpe, pentru 21-5 la pauza.

Si in partea a doua s-a jucat un rugby de calitate, de ambele parti. Damian a mai pus un eseu pentru gazde, transformat de acelasi Sarpe, ca apoi oaspetii sa mai reuseasca si ei sa culce balonul in terenul de tinta advers prin Taranu, punctele suplimentare venind de la Juganaru, 28-12.

Nu avea sa fie scorul final, deoarece in ultimele minute, rezerva Halmagiu a pus cireasa pe tortul campionilor, cu al cincilea eseu al gazdelor, si singurul netransformat.

33-12 scor final, o incununare perfecta al unei munci titanice si a unui sezon excelent avut de Timisoara Saracens, generatia sub 20 de ani.

Ziarul timisorean Opinia Timisoarei acorda o mentiune speciala pentru tanarul Vlad Neculau, un jucator cu un viitor ce poate fi stralucit, care si astazi a facut o partrida foarte buna.

Au jucat pentru Timisoara Saracens: Davidoaia, Pelin, Haidau, Rusu, Iftimiciuc, Sirbu, Jurj, Neculau, Ionescu, Sarpe, Muntean, Damian, Istoc, Braniscan, Oprescu. Au mai intrat: Manole, Halmaghi, Palea.

SaveSave

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt