Timisoara Saracens va disputa o partida amicala cu Saracens Londra in pregatirea sezonului SuperLiga 2017/2018

 

26.06.2017

 

Saracens Londra si Timisoara Saracens confirma reintalnirea intr-un meci amical ce va avea loc in luna august, la Londra, pe Allianz Park, in pregatirea sezonului competitional 2017/18

 

Campionii Romaniei se vor reuni dupa o bine-meritata pauza, luni 10 iulie 2017, pentru a incepe pregatirea noului sezon competitional, al carui calendar urmeaza a fi confirmat de catre Federatia Romana de Rugby in cursul lunii iulie.

 

La finele lunii august, Timisoara Saracens se vor deplasa la Londra unde vor disputa o partida amicala inaintea debutului SuperLigii 2017/18, impotriva Saracens Londra, campionii Europei din ultimele doua sezoane.

 

Partida a fost inclusa in campania de pregatire a gazdelor londoneze, care inaintea intalnirii cu Timisoara Saracens vor sustine alte doua meciuri amicale: unul in Bahamas, impotriva USA Islanders, iar cel de-al doilea in Bedford, impotriva echipei Bedford Blues, din campionatul englez Greene King IPA.

 

Amicalul de la Londra se anunta a fi un meci de pregatire in care ambele echipe vor avea libertatea de a face mai multe schimbari decat prevede regulamentul unei partide oficiale, in scopul evaluarii cat mai multor jucatori inaintea noului sezon competitional.

 

Ultima intalnire dintre Timisoara Saracens si Saracens a avut loc in urma cu aproape 3 ani, in 18 octombrie 2014, la Timisoara, intr-un amical care a marcat inceputul parteneriatului cu actualii campioni ai Europei. Saracens s-au deplasat atunci in Romania cu echipa a doua, Saracens Storms, dar din care nu au lipsit nume sonore precum Mouritz Botha, Catalin Fercu si Maro Itoje, aflat in acea vreme la inceput de cariera. Meciul s-a incheiat cu victoria Timisoarei Saracens la scorul de 15-10.

 

Partida Saracens v Timisoara Saracens va avea loc la Londra in data de 25 august 2017, pe stadionul Allianz Park, incepand cu ora 19:30, ora locala.

 

Biletele se vor pune in vanzare pe website-ul oficial al gazdelor www.saracens.com, iar pentru suporterii Timisoarei Saracens care doresc sa calatoreasca la Londra pentru a-i sustine pe campionii Romaniei, se vor aloca bilete ce vor putea fi achizitionate utilizand un cod promo pus la dispozitie de Saracens, detaliile urmand a fi comunicate in perioada urmatoare.

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt