Inscrieri la evenimentul SA JUCAM IMPREUNA, editia a III-a

 

20.07.2017

Timisoara Saracens are placerea de a va invita sa luati parte la cea de-a treia editie a evenimentului SA JUCAM IMPREUNA, eveniment in cadrul caruia jucatori ai echipei de seniori, juniori, suporteri, parteneri si jurnalisti se vor confrunta in echipe mixte de rugby tag! 

Timisoara Saracens SCM UVT organizeaza sambata, 29.07.2017, incepand cu ora 10:00, pe stadionul Gheorghe Rascanu din Ronat, o competitie dedicata suporterilor si iubitorilor de rugby din Timisoara. Sub titulatura SA JUCAM IMPREUNA, evenimentul isi propune sa aduca laolalta comunitatea iubitorilor de rugby din oras, invitati fiind suporterii, jurnalistii, sponsorii si partenerii clubului nostru. 

 

INSCRIERILE SE POT FACE ACCESAND LINKUL DE AICI 

Pentru cei care participa pentru prima oara la aceasta competitie, va reamintim ca regulile jocului de rugby-tag sunt simple, jocul este non-violent si poate fi indicat tuturor iubitorilor de sport, de la 3 la +90 de ani.
 

Data de desfășurare si locație: 
29.07.2017 incepand cu ora 10:00 -  Stadionul Gheorghe Rascanu, Ronat
 
Regulament si desfasurare:
1. Online, clubul va deschide o lista de inscrieri incepand cu 20.07, doritorii find rugati sa isi completeze cateva date minimale. 
2. In urma inscrierilor ce se vor incheia in data de 27.07 ora 20:00, in ziua competitiei se vor organiza extrageri din doua boluri (unul cu jucatori ai clubului Timisoara Saracens, altul cu cei inscrisi pe lista) echipele rezultate fiind mixte, formate din jucatori si participanti (fete si baieti) pentru a echilibra jocurile. 
3. In urma formarii echipelor, se va extrage, in ziua meciului ordinea de joc si se vor propune nume echipelor.
4. Antrenorii Timisoara Saracens vor desfasura impreuna cu participantii un antrenament de incalzire si explicare a regulilor de joc incepand cu ora 10:15. 
5. Se va juca rugby tag in 2 reprize a cate 5 minute. 
6. In urma rezultatului jocurilor, se va desemna echipa castigatoare a acestei editii competitionale.

Evenimentul reprezinta o oportunitate excelenta de a intra interactiona cu jucatorii nostri, de a-i cunoaste pe fiecare in elementul lor.

 

VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ALATURI DE NOI! Nu uitati sa va inscrieti pana pe data de 27.07, ora 20:00! 

sa JUCAM RUGBY IMPREUNA editia a III-a
 
 
© Copyright 2021 RCM mvt