Timisoara Saracens si-au aflat adversarii din grupele Competitiei Europene "Continental Shield" 2017/18

 

04.08.2017

 

European Professional Club Rugby (EPCR) au confirmat pe website-ul official www.epcrugby.com formatul si componenta grupelor din cadrul Competitiei Europene Continental Shield 2017/18

 

Scopul Competitiei Europene „Continental Shield” este extinderea expunerii pe care o au cluburile de rugby din intreaga Europa, precum si acela de a oferi, atat cluburilor europene cu traditie, cat si celor in ascensiune, oportunitatea de a-si asigura doua locuri in Campionatul European Challenge Cup, sezon 2017/18.

 

In acest sezon, in Competitia Europeana „Continental Shield” se vor infrunta echipe calificate din campionatele interne ale tarilor afiliate forului Rugby Europe, respectiv Georgia, Portugalia, Germania si Romania, la care se alatura reprezentative din campionatul italian Eccellenza.

 

Cele opt echipe participante se vor imparti in doua grupe, iar fiecare echipa din Grupa A va juca un singur meci impotriva fiecarei echipe din Grupa B. Clasamentul grupei va fi realizat in baza punctajului obtinut de fiecare echipa la finalul celor 4 partide disputate.

 

Cele doua echipe clasate in fruntea grupei in care se afla vor sustine ulterior partide de baraj tur-retur (play-off) impotriva uneia dintre cele doua echipe rusesti ce activeaza in acest sezon in Challenge Cup (Enisei STM si Krasny Yar). Castigatoarele play-off-ului se vor califica in Campionatul European Challenge Cup, sezon 2018/19.

 

In plus, cele doua echipe calificate pentru sezonul urmator al Campionatului European Challenge Cup vor juca finala competitiei Continental Shield, in week-end-ul Finalelor Challenge Cup si Champions Cup de la Bilbao, din 11-12 mai 2018.

 

Competitia europeana este organizata de catre EPCR, in colaborare cu Rugby Europe si Federatia Italiana de Rugby (FIR).

 

Iata componenta grupelor Continental Shield, sezon 2017/18. Timisoara Saracens va intalni echipele din grupa B.

Grupa A

Timisoara Saracens, Romania

Femmi-CZ Rugby Rovigo Delta, Italia

Viadana Rugby, Italia

Heidelberger RuderKlub , Germania

 

Grupa B

Calvisano Rugby, Italia

RC Batumi, Georgia

CDUL Rugby, Portugalia

Petrarca Rugby, Italia

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt