Fonovai Tangimana spune ramas bun Timisoarei Saracens

 

19.06.2018

 

 

După aproape șase ani de la sosirea în România ca rugbist al RCM UVT Timișoara, Fonovai Tangimana își ia la revedere de la Timișoara Saracens, odată cu expirarea contractului semnat cu Campionii României

 

 

 

„Astăzi părăsesc Timișoara împreună cu familia mea și iau cu mine un bagaj de cunoștințe neprețuite. A juca pentru Timișoara Saracens a fost pentru mine o experiență fantastică și le sunt recunoscător tuturor pentru ceea ce am învățat și am dobândit aici. Alături de coechipierii de la Timișoara am crescut în fiecare zi și munca alături de ei m-a completat și m-a format ca sportiv. În anii petrecuți la Timișoara am dobândit cunoștințe pe care le voi folosi de acum înainte nu doar în viața profesională. Datorită oamenilor din echipă și staff-ul Timișoarei m-am dezvoltat și pe plan personal. Aici am învățat că a face parte dintr-o echipă înseamnă mult mai mult decât a împărți laurii cu cineva, am învățat că efortul de echipă presupune compromisuri. Atunci când faci parte dintr-o echipă, uneori trebuie să fi leader, alteori trebuie să îi urmezi pe ceilalți, iar de cele mai multe ori trebuie să te întâlnești cu coechipierii la mijloc. Voi pleca de la Timișoara cu amintiri extraordinare, pe care le voi prețui mereu și pentru care sunt recunoscător tuturor.” (Fonovai Tangimana)

 

De la debutul din 2012 în tricoul RCM UVT Timișoara, Fonovai Tangimana a totalizat 80 de selecții pentru lei și a înscris peste 130 de puncte, contribuind la aducerea în Banat a 5 trofee SuperLiga CEC Bank, 3 trofee Cupa României și o Cupă a Regelui.

 

Tot de la Timișoara Saracens, Fonovai a bifat prima selecție pentru Stejari, în 12.11.2016, în meciul test România v SUA, disputat pe Arcul de Triumf.

 

Timișoara Saracens îi mulțumește pentru contribuția la ascensiunea rugby-ului bănățean și îi urează mult succes în carieră!

 

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt