SA JUCAM IMPREUNA, editia a IV-a

 

25.07.2018

Echipa Timisoara Saracens invita suporterii la rugby tag

 

Timisoara Saracens are placerea de a va invita sa luati parte la cea de-a IV-a editie a evenimentului „SA JUCAM IMPREUNA”, eveniment in cadrul caruia jucatori ai echipei de seniori, suporteri, parteneri si jurnalisti se vor confrunta in echipe mixte de rugby tag. 

Timisoara Saracens organizeaza sambata, 28.07.2017, incepand cu ora 10:00, pe stadionul Gheorghe Rascanu din Ronat, competitia de rugby tag dedicata suporterilor si iubitorilor de rugby din Timisoara. Sub titulatura SA JUCAM IMPREUNA, evenimentul anual, aflat la a IV-a editie, isi propune sa aduca laolalta comunitatea iubitorilor de rugby din oras, invitati fiind suporterii, jurnalistii, sponsorii si partenerii clubului nostru. 
 

INSCRIERILE SE POT FACE ACCESAND LINKUL DE AICI 


Pentru cei care participa pentru prima oara la aceasta competitie, va reamintim ca regulile jocului de rugby-tag sunt simple, jocul este fara contact si poate fi practicat de iubitorii de sport, indiferent de varsta.
 

Data de desfășurare si locație: 

28.07.2018 incepand cu ora 10:00 -  Stadionul Gheorghe Rascanu, Ronat

 

Regulament si desfasurare:

1. Online, clubul a deschis o lista de inscrieri, doritorii find rugati sa isi completeze cateva date minimale. Lista se poate accesa si AICI.

2. Inscrierile se inchid in data de 27.07.2018, ora 20:00.

3. In ziua competitiei se va organiza o tragere la sorti pentru formarea echipelor. Echipele vor fi mixte, formate din jucatori Timisoara Saracens si participanti (fete si baieti) pentru a echilibra jocurile. 

4. Se va juca rugby tag in 2 reprize a cate 5 minute, conform turneului ale carui reguli se vor stabili si comunica la fata locului, in functie de numarul de echipe formate.

5. In urma rezultatului jocurilor, se va desemna echipa castigatoare a acestei editii competitionale.

 

Evenimentul reprezinta o oportunitate excelenta de a intra interactiona cu jucatorii nostri, de a-i cunoaste pe fiecare in elementul lor.

VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ALATURI DE NOI!

Nu uitati sa va inscrieti pana pe data de 27.07, ora 20:00! 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt