Vlad Neculau debuteaza in postura de capitan al Timisoarei Saracens in etapa a V-a a SuperLigii CEC Bank 2018/19

 

04.10.2018

 

Sâmbătă, 6 octombrie, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Florea Dumitrache din București, Timișoara Saracens va întâlni Dinamo în etapa a cincea a SuperLigii CEC Bank 2018/19

 

 

Pentru prima întâlnire din acest sezon dintre Lei și Buldogi, antrenorul Sosene Anesi a optat pentru numirea tânărului Vlad Neculau în postura de căpitan al echipei.

 

 

„Focusul în această săptămână este foarte simplu și foarte direct pentru echipa selecționată pentru această partidă: ne dorim să avem continuitate în felul în care jucăm. Având în vedere victoria din săptămâna trecută împotriva CSM București și ținând seama de partidele ce vor urma în Campionatul European Challenge Cup, etapa aceasta reprezintă o bună ocazie pentru noi să vedem stadiul în care ne aflăm în turul SuperLigii. Vom odihni câțiva dintre jucătorii care au evoluat multe minute în trecut și vom intra în teren cu forțe noi și proaspete, așa că am selectat majoritatea jucătorilor noștri tineri, care vor avea ocazia să-și spună cuvântul în teren și sper că vor duce la bun sfârșit sarcinile pe care le-au primit.

De asemenea, l-am numit pe Vlad Neculau pe postul de căpitan pentru această partidă, drept răsplată pentru performanța excelentă din week-end-ul trecut, când a arătat, prin evoluția sa, că este un jucător pe care echipa se poate baza, așa că sper ca și săptămâna aceasta să avem parte de o performanță similară, atât din partea lui, cât și din partea întregii echipe.” (Sosene Anesi, Antrenor Principal)

           

 

„Mă bucură foarte mult numirea lui Vlad Neculau pe postul de căpitan al echipei. Aștept cu nerăbdare partida de sâmbătă și evoluția tinerilor noștri jucători. Cred că este o bună ocazie pentru ei să arate cât au evoluat în ultima vreme și să demonstreze că echipa se poate baza pe ei pentru a păstra nivelul crescut al permformanțelor din teren. Sunt foarte mândru, pot să spun, de grămădarii mei, pentru evoluția din partida trecută. Cu toții au muncit foarte mult la antrenamente și cred că asta s-a văzut în teren. Mai avem lucruri de pus la punct, dar sunt convins că dacă vom continua să lucrăm așa cum am făcut-o în ultimele săptămâni, tineri și experimentați cot la cot, vom reuși să continuăm performanța la un nivel cu care publicul nostru este obișnuit.” (Ulises Gamboa, Antrenor Secund)

 

 

„Este o extraordinară onoare să fiu căpitanul echipei în partida de sâmbătă. Încă de când am sosit la Timișoara a fost și continuă să fie o mare bucurie pentru mine să am ocazia să învăț de la antrenori și jucători cu nume importante pentru rugby-ul românesc. Nu pot decât să mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care mi-o acordă cu fiecare meci în care am ocazia să evoluez și sper să putem îndeplini cât mai bine cerințele și așteptările pe care antrenorii și publicul le au, atât de la mine, cât și de la întreaga echipă.” (Vlad Neculau)

 

 

În echipa selecționată de Sosene Anesi și Ulises Gamboa pentru partida de sâmbătă vor evolua Marius Iftimiciuc și George Tătăruș, care în sezonul trecut au purtat culorile Dinamo București, fiind împrumutați la gruparea din capitală, iar Jack Umaga și Dorin Lazăr revin în teren.

 

Echipa start:1. S. Taupaki; 2. A. Rădoi; 3. M. Doge; 4. I. Mureșan; 5. M. Iftimiciuc; 6. T. Whitehurst; 7. V. Neculau (C); 8. M. Stewart; 9. G. Rupanu;

10. J. Umaga; 11. S. Shennan; 12. V. Popa; 13. M. Lemnaru; 14. V. Zaharia; 15. M. Simionescu.

Rezerve: 16. E. Căpățînă; 17. H. Boshoff; 18. S. Mariș; 19. D. Lazăr; 20. G. Tătăruș; 21. G. Conache; 22. J. Rose; 23. L. Samoa.

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt