Timisoara Saracens se deplaseaza la Cluj pentru prima etapa a Cupei Romaniei 2019/20

 

07.08.2019

 

Timișoara Saracens întâlnește CS Universitatea Cluj în primul meci al sezonului 2019/20

 

 

Sezonul 2019/20 debutează sâmbătă, 10 august, cu competiția Cupa României, în care cele 8 echipe înscrise în Superliga CEC Bank, sezon 2018/19 sunt împărțite în două grupe și își vor disputa șansa pentru câștigarea Cupei României jucând împotriva echipelor din propria grupă, pe sistem tur-retur conform tabelei Berger, iar câștigătoarele fiecărei grupe vor disputa finala programată pentru data de 23 noiembrie 2019.

 

Timișoara Saracens face parte din grupa A, alături de CSM Știința Baia Mare, CS Universitatea Cluj și CS Tomitanii Constanța, în timp ce grupa B este alcătuită din CSA Steaua București, CSM București, CS Dinamo și SCM Gloria Buzău.

 

Pentru sarazini, prima confruntare a competiției va avea loc în deplasare, la Cluj-Napoca, împotriva CS Universitatea Cluj.

 

La conferința de presă organizată astăzi, Sosene Anesi, Antrenorul Principal al Timișoarei Saracens a declarat:

„Așteptăm cu nerăbdare prima partidă din acest sezon, după efortul depus de jucători în perioada de pregătire din ultimele 4-5 săptămâni. În acest meci vom încerca să oferim tuturor jucătorilor posibilitatea de a performa și vor intra în teren atât jucători consacrați, cât și dintre cei nou veniți, pentru a perfecta, în același timp, combinațiile potrivite pentru partidele viitoare. Dar până la următoarele meciuri, ne vom concentra, în cele două zile de antrenament rămase, să începem cu dreptul competiția din acest sezon.”

 

„Odată cu începerea noului sezon vom încerca să continuăm realizările clubului din anii trecuți, îmbunătățind ceea ce avem de îmbunătățit în performanța noastră, corectând greșelile pe care le-am făcut în sezonul trecut. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit grămădarii în această perioadă, iar scopul nostru va fi acela de a câștiga teren și de a îmbunătăți, cu fiecare meci, modul în care concretizăm ocaziile de câștigare a posesiei balonului.” (Ulises Gamboa, Antrenor Secund)

 

„În debutul sezonului ar trebui să arătăm foma bună pe care am obținut-o în urma pregătirii intense din această perioadă și cred că efortul depus în ultima lună ar trebui să se vadă în teren, iar toată frustrarea acumulată în urma sezonului trecut să fie revărsată în perfomanța din meci.” (Eugen Căpățînă, căpitan echipă).

 

Partida de sâmbătă, 10 august, împotriva CS Universitatea Cluj, va începe la ora 11:00, pe stadionul Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca și nu va fi transmisă.

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt