Timisoara Saracens gazduieste sambata etapa a treia a Cupei Romaniei 2019/20

 

22.08.2019

Sambata, 24 august, Timisoara Saracens va evolua pe teren propriu, pentru prima data in acest sezon

 

Clasată pe locul I al grupei A, după primele două etape ale Cupei României 2019/20, în urma celor două victorii obținute în deplasare, prima contra CS Universitatea Cluj (scor final 40-3 în favoarea leilor), iar cea de-a doua contra CSM Știința Baia Mare (scor final 22-17 în favoarea sarazinilor), Timișoara Saracens va juca în acest weekend prima partidă în fața spectatorilor de acasă. Oaspeții vor fi CS Tomitanii Constanța, aflați în al doilea sezon de participare în competițiile organizate de către Federația Română de Rugby pentru echipele ce activează în Superliga CEC Bank, iar meciul contează pentru cea de-a treia etapă-tur a Cupei României 2019/20, returile fiind programate pentru luna noiembrie 2019.

 

La conferința de presă organizată ieri, 21.08.2019, antrenorul principal Sosene Anesi a declarat:

„Vom disputa prima partidă pe teren propriu, împotriva CS Tomitanii Constanța, așa că așteptăm cu nerăbadare întâlnirea cu ei. Nu va fi un meci ușor, ținând cont de ultimele întâlniri ale noastre cu cei din Constanța, meciuri în care nu am performat suficient de bine, dar sunt nerăbdător să intrăm în teren sâmbătă. Vor avea oportunitatea să intre în teren și alți jucători care nu au evoluat până acum, având ocazia să continue performanța colegilor. Suntem nerăbdători să evoluăm în fața spectatorilor noștri și în fața familiilor noastre și sper că atât sâmbătă, cât și în viitor,  vom avea cât mai mulți suporteri în tribune, care să ne fie alături pe parcursul acestui sezon.”

 

„Sâmbătă vom juca prima partidă acasă și din acest motiv este o partidă cu încărcătură emoțională pentru noi. Așa cum a spus și Sosene, vom încerca să dăm tuturor jucătorilor disponibili oportunitatea de a evolua în Cupa României și ne dorim să avem continuitate în joc. După o victorie atât de importantă cum a fost cea obținută la Baia Mare este important să ne păstrăm concentrarea și să continuăm să ne îmbunătățim tehnica de joc și buna execuție a planului de joc pus la punct de antrenorul principal. Sunt mulțumit de rezultatul ultimei partide și de evoluția grămădarilor, s-a muncit mult pentru acest rezultat și trebuie să continuăm în același fel.” (Ulises Gamboa, Antrenor Secund)

 

„Până acum au fost două partide în urma cărora, cred eu, băieții au crescut de la meci la meci, drept dovadă rezultatele obținute. Cred că următoarea întâlnire va fi o ocazie bună de a pune la punct ultimele detalii ce au mai rămas de fixat înainte de începerea campionatului și o ocazie de a demonstra ceea ce am învățat și pregătit până acum. În această partidă, din câte știu, se vor folosi și tineri, dar și jucători care nu au performat până acum, pentru a putea fi evaluați de către antrenori și abia așteptăm această întâlnire în fața fanilor noștri.” (Eugen Căpățînă, căpitan echipă).

 

Etapa a treia a Cupei României 2019/20, contra CS Tomitanii Constanța este programată pentru sâmbătă, 24.08.2019, de la ora 11:00, pe stadionul Dan Păltinișanu. La pauza meciului, antrenorul principal Sosene Anesi le va mulțumi, în numele jucătorilor și al clubului, foștilor jucători, Mădălin Lemnaru și Samuel Mariș, retrași din activitatea rugbistică începând din acest sezon, pentru contribuția la succesul Timișoarei Saracens.

           

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt