Timisoara Saracens gazduieste sambata prima etapa a Superligii CEC Bank 2019/20

 

29.08.2019

 

Leii sarazini vor înfrunta CS Universitatea Cluj pe stadionul Dan Păltinișanu, în prima etapă a Superligii CEC Bank 2019/20

 

În sezonul 2019/2020, campionatul Superliga CEC Bank se va disputa între cele 7 echipe înscrise în competiție, pe sistemul Berger tur-retur.

După disputarea tuturor partidelor, echipele clasate pe locurile I și II se vor califica direct în semifinale, adversarele urmând să se decidă în urma disputării unui baraj de calificare, între ocupantele locurilor III - VI, astfel:

  • Baraj 1 – Locul III v Locul VI
  • Baraj 2 – Locul IV v Locul V

 

Semifinalele se vor disputa conform următorului grafic:

  • Semifinala 1 – Locul I v câștigătoarea Baraj 2
  • Semifinala 2 – Locul II v câștigătoarea Baraj 1

 

Finalele sunt programate pentru data de 30.05.2020, locația urmând a fi decisă prin hotărârea Biroului Federal al F.R.R.

 

 

La conferința de presă anterioară întâlnirii cu CS Universitatea Cluj, Antrenorul Principal Sosene Anesi a declarat:

„Începe campionatul, o competiție cu totul diferită, o experiență cu totul aparte. Sunt nerăbdător să-i primim pe cei de la Universitatea Cluj sâmbătă și sper că și jucătorii sunt pregătiți și nerăbdători să intre în teren și să pornească cu dreptul în această competiție. Va fi o nouă oportunitate pentru noi să punem în aplicare ceea ce am corectat față de săptămâna trecută și să ne pregătim pentru partidele ce vor urma. Vom încerca în acest week-end combinații diferite față de meciul anterior, vor reveni în teren jucători ce revin după ușoare accidentări sau după o săptămână de pauză și sper că vor arăta o formă bună sâmbătă, împotriva clujenilor.”

 

 

„Consider că această competiție este evenimentul principal, primul nostru scop fiind câștigarea campionatului. Trebuie să fim concentrați încă din prima etapă. Primele partide jucate ne-au permis să punem la punct tot ceea ce am mai avut de reglat, iar acum trebuie să ne demonstrăm nivelul și să începem campionatul în forță pentru că doar astfel putem ajunge acolo unde trebuie să fim. În primul rând va fi o luptă cu noi, pentru că în anii trecuți am demonstrat că putem câștiga în fața celorlalte echipe, iar sezonul trecut nu ne-am îndeplinit nici un obiectiv, așa că acum va fi o luptă cu noi prin care să dovedim că încă avem ceva de spus și putem să readucem titlul la Timișoara.” (Eugen Căpățînă, Căpitan)

 

La finele conferinței de presă, Managerul General Attila Brosovszki a anunțat faptul că dumincă, 1 septembrie 2019, de la ora 10:30, în Piața Libertății, echipa va participa la evenimentul „Sport 21”, organizat de Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021.

Se va începe cu o „înviorare”, la clasa de „Body Balance”, organizată de Smartfit Studio, partenerii Timișoarei Saracens, urmând ca de la ora 11:00, jucătorii să interacționeze cu publicul prezent în piață.

 

Etapa 1 a SuperLigii CEC Bank 2019/20 contra CS Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 31 august 2019, pe stadionul Dan Păltinișanu, cu începere de la ora 10:30.

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt