Timisoara Saracens se deplaseaza la Bucuresti pentru etapa a doua a Superligii CEC Bank 2019/20

 

04.09.2019

Leii sarazini continuă campionatul cu deplasare pe terenul echipei Dinamo București, pentru etapa a doua a SuperLigii CEC Bank

 

Sâmbăta trecută, Timișoara Saracens și-a adjudecat prima etapă a SuperLigii CEC Bank cu punct bonus ofensiv, pe teren propriu, în fața CS Universității Cluj, scorul final al întâlnirii fiind 54-18, iar pentru următoarea etapă a campionatului, echipa se va deplasa la București, pentru a întâlni CS Dinamo București.

 

 „Această partidă va fi un test foarte bun pentru noi, din punct de vedere fizic, pentru că știm că Dinamo este o echipă puternică, fizică. Știm că Dinamo sunt duri, mai ales când joacă pe teren propriu, iar noi știm, din partidele anterioare, că nu performăm foarte bine în deplasare, mai ales când jucăm în București, așa că va fi o bună ocazie pentru noi să corectăm acest minus și să ne focusăm pe obiectivul setat pentru această săptămână. Va fi un meci greu pentru grămădarii noștri, cred că trebuie să fim foarte puternici pe înaintare, pentru a avea cursivitate în joc și pentru a oferi baloane troacarilor pentru atacuri. Mai avem la dispoziție câteva zile pentru a ne pregăti cum se cuvine, iar joi, când ne vom deplasa spre București, băieții se pot recupera, pentru a fi pregătiți, fizic și mental până la ora meciului.” (Sosene Anesi, Antrenor Principal)

 

 

„Astăzi am avut un antrenament intens cu înaintarea, pentru a pregăti partida grea ce va urma, având în vedere că Dinamo este o echipă fizică, mai ales când joacă acasă, așa cum a punctat și Sosene și dorim să fim bine pregătiți pentru prima partidă din campionat, pe care o vom disputa în deplasare. Ne dorim să facem un meci bun și mai cu seamă, ne dorim să îmbunătățim jocul înaintașilor noștri.”  (Ulises Gamboa, Antrenor Grămadă)

 

 

„Dinamo este o echipă cu o înaintare foarte bună, iar noi, grămădarii, va trebui să ne mobilizăm, să scoatem baloane curate pentru treisferturi. Sunt sigur că vom avea mai multă presiune pe grămadă decât în prima etapă, mai ales că vom fi oaspeți, dar pentru noi va fi un meci binevenit, ce ne va ajuta să creștem și pentru etapele următoare.”  (Eugen Căpățînă, căpitan echipă)

 

Pentru această etapă, Stephen Shennan va reveni în teren, iar proaspătul sarazin Damian Strătilă va debuta în tricoul roșu-negru.

„Ceea ce este bine pentru noi este faptul că aproape toți jucătorii sunt în pregătiți și în formă, pentru a putea fi selecționați și muncesc din greu pentru posturile de titulari. Este greu, atât pentru mine, cât și pentru Ulises să alegem titularii și rezervele, dar este bine pentru echipă și pentru club. Shennan și Strătilă sunt disponibili pentru selecție în această săptămână. Dorim să le acordăm minute în teren, dar în același timp trebuie să păstrăm trendul ascendent, în ceea ce privește rezultatele echipei,  așa că ne va fi greu să facem selecția și trebuie să gestionăm bine jucătorii, pentru a rezista pe tot parcursul sezonului și mai ales în meciurile dificile.” (Sosene Anesi, Antrenor Principal)

 

Etapa a doua a SuperLigii CEC Bank 2019/20 contra CS Diamo București va avea loc sâmbătă, 7 septembrie 2019, pe stadionul Florea Dumitrache din București, cu începere de la ora 12:30 și va fi transmisă în direct pe www.rugbytv.ro

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt