Leii sarazini revin pe Dan Paltinisanu pentru etapa a 3-a a SuperLigii CEC Bank 2019/20

 

12.09.2019

Timișoara Saracens primesc, sâmbătă, vizita SCM Gloria Buzău, pentru etapa a 3-a a SuperLigii CEC Bank 2019/20

 

 

După adjudecarea cu punct bonus ofensiv a partidei din etapa a 2-a a campionatului intern, pe terenul celor de la Dinamo București, sâmbăta trecută, sarazinii revin acasă, pentru întâlnirea cu SCM Gloria Buzău. Oaspeții se vor afla la a doua partidă din acest sezon al SuperLigii CEC Bank, după ce în prima etapă au fost învinși de CSA Steaua la București, iar în etapa a doua au stat, în timp ce în Cupa României, cea de-a doua competiție valorică, au înregistrat o înfrângere (contra CSA Steaua București) și o victorie (contra CS Dinamo București).

 

Sezonul trecut, Timișoara Saracens a întânit de trei ori proaspăt intrata în Suerligă SCM Gloria Buzău. Primul meci, contând pentru sfertul de finală al Cupei Regelui 2018, a avut loc în 11.08.2018, la Buzău și a fost câștigat de timișoreni cu scorul de 52-19. Cea de-a doua întâlnire s-a disputat la Timișoara, în turul SuperLigii CEC Bank 2018/19, în data de 08.09.2018 și s-a încheiat cu victoria leilor la scorul de 51-6, iar ultima întâlnire, cea din returul SuperLigii CEC Bank 2018/19 s-a disputat la Buzău, în 16.03.2019 și a fost câștigată la doar un punct diferență de Timișoara Saracens (scor final 18-19), după o revenire spectaculoasă a gazdelor, de la scorul de 3-19, înregistrat la pauză.

 

Iată și declarațiile celor prezenți astăzi la conferința de presă anterioară celei de-a patra întâlniri cu SCM Gloria Buzău:

 

„Suntem nerăbdatori să intrăm în teren pentru cea de-a treia etapă a SuperLigii. Sperăm să performăm bine în partida contra celor de la Buzău, dar știm că nu va fi un meci ușor, pentru că au crescut mult. Știm de anul trecut că sunt puternici pe înaintare și că sunt explozivi pe treisferturi. Săptămâna aceasta ne-am antrenat în așa fel încât să fim pregătiți. În ceea ce privește selecția jucătorilor pentru această etapă, ne vom asigura că vom avea o echipă echilibrată pe toate planurile, unora dintre jucători le vom da mai multe minute de joc, dar în același timp vom încerca să păstrăm continuitatea, pentru a avea o evoluție bună și pentru a obține rezultatele pe care le dorim. Vom avea antrenamentul căpitanului mâine, sesiune în care vom face ultimele ajustări înaintea partidei de sâmbătă contra SCM Gloria Buzău.” (Sosene Anesi, Antrenor Principal)

 

„Am avut o săptămână de pregătire după partida de sâmbata trecută contra celor de la Dinamo. Vor fi câteva schimbări în echipă, dar vom păstra aceeași structură de bază și sperăm să avem o evoluție mai bună pe înaintare, încercând să avem rezultate mai bune atât în ceea ce privește baloanele contestate, cât și per total, să arătăm o îmbunătățire a jucătorilor de pe înaintare. Deși suntem mulțumiți de rezultatele obținute până acum, vom încerca să continuăm să ne îmbunătățim performanțele, de la meci la meci.” (Ulises Gamboa, Antrenor Secund)

 

„Consider că echipa a crescut de la meci la meci, am avut și oportunitatea de a juca cu echipe din ce în ce mai bune. Acum îi vom întâlni pe cei de la Buzău, cred că va fi o echipă mai bine pregătită decât cele pe care le-am întâlnit până acum. Mâine vom pune ultimele detalii la punct și va trebui să avem o performanță bună în teren, așa cum am avut și până acum. După experiența din sezonul trecut cu Buzău, cred că vom arăta că am învățat din greșeli. Am crescut și noi, ca echipă, față de sezonul trecut, am fost puși în gardă și cred că va trebui să jucăm așa cum am facut-o până acum.” (Eugen Căpățînă, căpitan echipă)

 

În ceea ce privește accidentările, Cătălin Fercu, Ionel Melinte și Marius Iftimiciuc își efectuează încă tratamentele de recuperare, nefiind apți pentru selecție. Acestora li se adaugă Horațiu Pungea, care probabil va sta departe de teren pentru următoarele câteva săptămâni, ca urmare a unei accidentări la genunchi survenite în ultimul meci, contra Dinamo București.

 

Etapa a 3-a a SuperLigii CEC Bank contra SCM Gloria Buzău va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2019, de la ora 12:30, pe stadionul Dan Păltinișanu.

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt