Un nou transfer in pachetul de inaintare al Timisoarei Saracens pentru finalul sezonului 2019/20

 

15.01.2020

 

 

Începând din această iarnă, pilierul argentinian Roberto Edmundo Tejerizo se alătură Leilor. Născut în 15 aprilie 1988, selecționat de patru ori în echipa națională a Argentinei (Pumas), de 15 ori în echipa secundă a țării natale (Jaguares) și de două ori în selecționata Barabarians (în 2015), ocazie cu care a înfruntat Irlanda și Anglia, Roberto Tejerizo a decis să se alăture Timișoarei Saracens până la finele sezonului 2019/20, cu posibilitate de prelungire a contractului pentru încă un sezon.

 

Format în Argentina la clubul Tucuman LT, după ce a îmbrăcat culorile echipei Jaguares, performând în competiția emisferei sudice Super Rugby, Roberto Tejerizo a activat pentru prima dată în campionatul României în sezonul 2018/19, ca jucător al CSM Știința Baia Mare, pentru a alege ca din acest an să-și continue activitatea rugbistică din România îmbrăcând tricoul Timișoarei Saracens.

 

„Sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Timișoarei Saracens, o echipă cu performanțe deosebite, cu jucători renumiți. Sunt nerăbdător să aduc acestei echipe aportul meu, atât în teren, cât și în afara lui, prin experiența acumulată de mine în anii de activitate rugbistică. Sper să ajut clubul și echipa în realizarea obiectivului rămas pentru acest sezon, mai precis câștigarea campionatului.” (Roberto Tejerizo)

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt