Intariri in pachetul de inaintare pentru finalul sezonului 2019/20

 

21.02.2020

 

Înaintea returului Superligii CEC Bank, un nou pilier se alătură echipei

 

 

Joji Sikote este noua adiție în pachetul de înaintare al Leilor sarazini. Născut în 14 august 1995 la Suva, în Fiji, pilierul în vârstă de 24 ani a sosit la Timișoara săptămâna aceasta, înaintea returului SuperLigii CEC Bank 2019/20 și, conform contractului semnat cu Timișoara Saracens, suporterii îl vor putea urmări până la finele sezonului 2020/21.

 

 

Verișor din partea mamei cu fostul jucător sarazin Mesake Doge, Joji Sikote se află la primul contract în emisfera nordică. În Fiji a activat la Naitasiri Rugby U20 (2014), Tailevu Rugby U20 (2015), Northland Team (2016-17) și Rewa Rugby (2018-2019). Pe Joji Sikote îl leagă de fostul jucător al Timișoarei Saracens, Mesake Doge, nu doar gradul de rudenie, ci și instructorul, acesta pregătindu-se înainte de sosirea la Timișoara cu preparatorul fizic Ratu Manu Veikoso, același preparator cu care s-a antrenat și Mesake înainte de sosirea la Timișoara, iar cei doi s-au întâlnit în Fiji și ca adversari, într-o partidă disputată de fostele lor echipe de club.

 

 

 

„Sunt foarte bucuros să fiu la Timișoara. Mulțumesc clubului și antrenorilor pentru oportunitate. Mă voi strădui să mă ridic la nivelul așteptărilor tuturor și să dovedesc că îmi merit locul în aceeastă echipă. Îmi place mult și atmosfera din grup, încă din prima zi am fost primit cu brațele deschise și băieții m-au făcut să mă simt ca acasă. Pot să spun că îmi place chiar și vremea din Timișoara și abia aștept să îmbrac tricoul de joc și să intru în teren.” (Joji Sikote)

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt