Timisoara Saracens egal în compania celor de la CSM Olimpia București, scor 12-12.

 

11.04.2015

Sursa: sport9

photo by @Ewald Gruescu

Timișoara Saracens a făcut doar un egal în compania celor de la CSM Olimpia București, scor 12-12. Pe lângă dezamăgirea faptului că nu au învins acasă, Sosene Anesi și compania consideră pozitiv faptul că nu au cedat încă într-o ediție a SuperLigii foarte strânsă. Pentru a treia oară la rând, tot din atâtea ocazii, bănățenii au avut omul meciului în partidele jucate de ei. Stephen Shennan a fost ”premiantul” de azi.

 

Sosene Anesi a fost din nou în rol de ”principal”, primind instrucțiuni periodic printr-un ”walkie-talkie” de la încă ”suspendatul” Grainger Heikell. „A fost un meci foarte greu. Au pus presiune în majoritatea timpului, dar nu am concretizat la oportunitățile avute, trebuia să punctăm mai mult, să ținem de minge, am făcut multe greșeli, am plătit pentru asta. E bine să fim în fruntea campionatului dar cred că toate echipele sunt puternice în acest an, toți s-au îmbunătățit. De luni trebuie să ne uităm în curtea proprie, să vedem ce putem îmbunătăți. Sunt foarte dezamăgit, dar cred că un egal e mai bine decât un eșec. Toată lumea vrea să câștige competiția, trebuie să ne facem jocul nostru. Nu ne putem ghida față de anult trecut. Toate felicitările noastre către Dinamo, care a bătut Baia Mare, dar cum spuneam săptămâna viitoare aduce o nouă echipă și trebuie să triumfăm”, a declarat Sosene Anesi, ”secundul” lui Timișoara Saracens.

 

De partea cealaltă, CSM Olimpia s-a bucurat de primul joc în care nu a pierdut în actualul sezon. ”Nu suntem mulțumiți, dar a fost un meci spectaculos, s-a jucat până în ultimul minut și s-a terminat egal. Venind după două meciuri negative pe acesta îl considerăm pozitiv, de aici o să construim și sperăm să câștigăm următoarele meciuri. Ne așteptam să fie greu, Timișoara e o echipă bună, joacă de mult timp împreună, dar de la meci la meci încercăm să găsim cea mai bună formulă. Sper ca de acum încolo să o ținem tot așa. Echilibram și mai mult campionatul dacă am fi câștigat, mai sunt multe etape”, a spus Adrian Ion, căpitanul bucureștenilor.

 

Shennan a luat sticla de Paști

Revenit după o accidentare, neozeelandezul Stephen Shennan a strălucit azi la faza celui de-al doilea eseu al gazdelor și al jocului, când, după o cursă pe dreapta, s-a strecurat până în terenul de țintă advers. ”Nu cred că e suficient niciodată, victoria e cea pentru care luptăm. E bine că am obținut câteva puncte în clasament, spre deosebire de cum ar fi fost un eșec. Din punctul de vedere al antrenorului poate fi o dezamăgire, multe greșeli, penalități, la unele aspecte încercăm să lucrăm, vedem săptămâna viitoare. E prima mea reușită din acest an, e bine să fiu pe foaia cu marcatori, a fost o fază bine lucrată de toți băieții”, a spus aripa bănățenilor. Shennan a fost desemnat și omul meciului, astfel că s-a ales cu o sticlă mare de vin. Dacă alți rugbiști spun că păstrează sticla, jucătorul oceanic vrea să o împartă deja la mase de Paști: ”Probabil voi merge acasă și voi bea un pahar sau două, cu soția mea și poate cu câțiva dintre ceilalți băieți”.

 

 
 
© Copyright 2021 RCM mvt